KB » Stories for foreigners who want to learn Dutch » Piano man
    Tweet

Piano man

Sinds 1 november hebben we op het werk een nieuwe teamleider. De oude teamleider (Dennis) is vorige week verhuisd naar een andere verdieping. En op 1 december is mijn kamergenoot Hein met pensioen gegaan. Het werk van Hein is verdeeld over anderen (o.a. ik), dus er wordt geen nieuwe persoon in dienst genomen.

Piano bench on which I sit
when I work behind the computer

Piano bench

Normaal gesproken zou de nieuwe teamleider op de kamer van Dennis zijn gekomen. Maar vanwege 2 redenen heb ik de kamer gekregen, en krijgt de nieuwe teamleider een tweepersoonskamer. Ik bestuur af en toe de computer met spraakherkenning, en dat werkt minder goed als er andere mensen in de buurt zitten te praten. En ten tweede kan ik me sowieso slecht concentreren , dus kan ik minder goed werken als bv. andere mensen zitten te bellen of muziek aan hebben.

De avond na de verhuizing hoorde ik een paar schoonmakers door de gang lopen, in de buurt van mijn oude kamer, en zeggen: "He, waar is de pianoman?" Eerst begreep ik niet wie ze bedoelden, maar ze hadden het over mij. Ik zit namelijk zowel thuis als op het werk altijd op een pianokruk bij de computer te werken :-). De schoonmakers beginnen altijd om ca. 1700 uur, en omdat ik altijd tot 1900 uur werk kennen ze mij allemaal heel goed.


    Tweet
© Henk Dalmolen
Reageer via E-mail (dalmolen@xs4all.nl)

Deze pagina is voor het laatst gewijzigd op: 3-8-2012 19:34:48