KB » Stories for foreigners who want to learn Dutch » Former classmate
    Tweet

Former classmate

Op de middelbare school was ik nogal dol op een zekere Jeanet. Ze heeft zelfs nog 1 jaar tegelijk met mij wiskunde gestudeerd. Jammer genoeg heb ik in die tijd nooit echt contact met haar gezocht, maar ze is altijd in mijn gedachten gebleven.

2 jaar geleden had ik haar op Hyves ontdekt. Ik stond toen op het punt om haar te benaderen. Overigens weet ik eigenlijk niets van haar, behalve dat haar broer een bekende basketballer was.

Na het overlijden van mijn ouders vond ik een oude klassefoto waar ze op stond. Ik ging opnieuw kijken op Hyves, maar ze was verdwenen. Maar bij het opruimen van een berg papiertjes ontdekte ik dat ik destijds haar adres en telefoonnummer had achterhaald en genoteerd. Dus ik stond weer op het punt om haar te benaderen.

Ca. een half jaar geleden werd ik via LinkedIn door een zekere Bert benaderd. Hij zat in 1 van de 2 eindexamenklassen van mijn jaar. Hij probeerde mensen op te sporen om een reunie te organiseren. Uiteindelijk kreeg ik bericht dat hij een groot deel van de klasgenoten had gevonden. Maar 1 van die mensen had hem verteld dat Jeanet was overleden :-(.


    Tweet
© Henk Dalmolen
Reageer via E-mail (dalmolen@xs4all.nl)

Deze pagina is voor het laatst gewijzigd op: 28-5-2012 17:33:23